Musik

Voksne

Peter Brandt, der spiller violin, har spillet til folkedans i mange år - han fik et 25-års diplom hos Stevns Folkedansere til afslutningen i 2017. 

 

Ældre

Ældreholdet vil danse til CD musik, da vi ikke har kunne få nogen fast spillemand.

Britta og Jakob Kock vil dog komme og spille en gang imellem til dansen.

 

Notits: 

En stor spillemand er gået bort.

 Stevns folkedansere har mistet deres spillemand Alex Bach Jensen.

Tirsdag den 8. april 2014, sov Alex ind.

Alex har spillet violin siden 10-11 års alderen, hans pacion var folkemusikken. Han var en legende inden for folkemusikken, en dygtig forspiller. Der er unge som ældre der har lært at spille hos Alex.

Vi i Stevns folkedansere har mange gode oplevelser med Alex og hans violin. Han var medlem i Stevns i mere end 40 år, i ca. 38 år spillede Alex på sin violin til alle vores hold, store som små, så der er mange som vil huske Alex for hans spil. Den sidste var til vores afslutning sidst i marts måned, hvor han sad og spille til holdenes opvisninger og til legestuerne, han var i sit es med sin violin hele dagen. Du vil blive savnet Alex, tak for mange gode oplevelser.

Alex var altid velforberedt, han var med til at opstarte vores Højeruplund stævne, som i år har 40 års jubilæum.

Alex har spillet til landsstævner rundt i landet, han har spillet til stævnet i forbindelse med Nordlek og Barnlek. Han har været med i spillemandskredsen på Sjælland. Han var en bærende del af Stevns kurset som blev afholdt for mange år siden. Alex har også spillet i andre foreninger på Sjælland bl. a. i Køge Folkedansere.

Jonna og familie har mistet en kærlig mand, far og morfar. Vores tanker går til jer. 

Ære være dit minde Alex.

På vegne af Stevns Folkedansere

v/formand Ida Nygaard